آموزش ترمیم سرامیک لب پر شده

مصالح فروش همراه شما می ماند تا بتوانیم درباره ی سرامیک ها اطلاعاتی بدست بیاوریم وعلت شکستگی را در آن ببینیم. برخی موارد پیش می آید که در خانه یا سرویس بهداشتی و یا هرجای دیگر کاشی ترک می خورد یا بخاطر شرایط گرم و سرد شدن است یا وزن زیادی را تحمل کرده است که شکسته است بنابراین وقتی می خواهیم همه چیز یک دست باشد و زیبا باشد تصمیم میگیرم که آن کاشی شکسته را ترمیم کنیم. برای آموزشی دیگر می توانید با مصالح فروش همراه باشید.

ترمیم کردن سرامیک چگونه است؟

کاشی و سرامیک امروزی ممکن است پوشش محکمی داشته باشد، اما اگر ضربه بخورد و فشرده شود یا دیوار پشت آن نشت کند، به زودی می تواند گوشه های آن را بشکند به قول معروف کل کاشی و سرامیک لب پر شود. همه ما اکنون می دانیم که یک کاشی شکسته، ترک خورده یا پر شده روی ظاهر منطقه اطراف تأثیر منفی می گذارد. کاشی های شکسته علاوه بر اینکه به زیبایی محیط آسیب می رسانند، بسیار خطرناک بوده و می توانند صدمات زیادی به بار آورند. بنابراین اگر کاشی های شکسته و ترک خورده را دیدید، باید آنها را در اسرع وقت تعمیر و جایگزین کنید.

1_ برداشتن کاشی ترک خورده

مراقب کاشی های جدید باشید تا در کنار کاشی شکسته دچار خرابی و شکسته گی نشود. اول سعی کنید ملاط را از کاشی جدا کنید و بعد کاشی را بردارید. برای این کار می توانید از چاقو استفاده کنید. اگر وسائل بهتری نظیر سنگ فرز انگشتی و... دارید می توانید کار را بهتر جلو ببرید. وقتی توانستید ملاط ها را از کاشی بردارید بایک حوله باید کاشی را بپوشانید روی مرکز کاشی ضربه بزنید. این ضربات باید به آرامی باشد و با دقت فراوان انجام گیرد. اصلا به کنار های کاشی کاری نداشته باشید زیرا با ضربه زدن به کنار های کاشی باعث شکسته گی کاشی بغلی می شوید.

 با این کار کاشی خورد می شود و به دلیل اینکه ملاط از قبل حذف شده است هیچ اتصالی به کاشی های کناری وجود ندارد و به آنها فشار وارد نمی شود. به صورت کامل تکه های کاشی را بردارید و کف آن را به خوبی تمیز کنید. اگر تکه هایی از کاشی هنوز به زمین چسبیده و باقی مانده است اصلا نگران نباشید و با چکش به آنها ضربه وارد نکنید. بعد از این مراحل می توانید ملاط زیر کاشی را با کمک چکش و پیچ گوشتی یا میله اریب ملاط زیر کاشی را بکنید. البته اصول حرفه ای این است که به جای پیچ گوشتی و یا میله نوک تیز از اسکنه و قلم درز استفاده کنید 

2_تمیز کردن کف کاشی

این نکته بسیار مهم است که بعد از برداشتن کاشی به صورت کامل و دقیق کف کاشی شکسته را کاملا تمیز کنید. بعد از برداشتن تکه های درشت باقی مانده از کاشی شکسته با استفاده از جارو بقیه تکه ریز را کامل بردارید و تمیز کنید. می توانید با استفاده از جارو برقی گرد و غبار را حذف کنید و همه جا را به خوبی جارو بزنید.

3_قرار دادن ملاط در مکان کاشی شکسته

ابتدا باید ملاط مورد نیاز برای قرار دادن کاشی جدید به جای کاشی شکسته را آماده کنید و یا اینکه می توانید آماده این ملاط ها را بخرید. مقداری ملاط را به اندازه ای که خود می دانید بر روی مکان کاشی شکسته قرار دهید و سپس با استفاده از کمچه و یا ماله بنایی آن را کاملا صاف کنید. با استفاده از کمچه اره ای و یا شیار دار باید شیار هایی را بر روی ملاط صاف شده ایجاد کنید. شیارهای موازی که خطوطی از ملاط را برمی دارند ایجاد کنید.

4_ قرار دادن کاشی جدید

وقتی ملاط را قرار دادید کاشی را به آرامی روی آن قرار دهید. با جابه جا کردن کاشی جدید مکان درست و صحیح کاشی را پیدا کنید. بعد از قرار دادن و تنظیم کردن مکان کاشی جدید چند ثانیه با دست به کاشی فشار آورید تا با استفاده از ملاط زیرین به زمین بچسبد. منتظر بمانید تا ملاط خشک شود و کاشی در جای خود قرار گیرد. این انتظار ممکن است از 3 تا ۲۴ ساعت متغیر باشد. با استفاده از ملاط رقیق که برای اطراف کاشی به کار می رود دور تا دور کاشی جدید را با استفاده از کمچه بنایی پر کنید. در این قسمت دوباره باید بسته به ملاط استفاده شده ساعاتی را منتظر بمانید تا ملاط دور کاشی کاملا خشک شود. بعد از خشک شدن کامل با استفاده از پارچه خیس و نم دار کاشی جدید را کاملا تمیز کنید و با اسپری کاشی اقدام به تمیز کردن نمایید. بعد از تعویض کاشی شکسته تا ۲۴ ساعت فشار روی کاشی نیاورید.

چرا کاشی ترک می خورد؟

1_ متریال نامناسب

یکی از دلایل ترک خوردن سرامیک دیوار و کف استفاده از متریال نامناسب است. برخی کاشی ها و سرامیک ها که از متریال خوبی برخوردار نیستند با کوچکترین تغییرات آب و هوایی دچار ترک خوردگی می شود. ملاط مناسبی باید در نظر داشته باشید که بتوانید کاشی را کامل فیکس نمایید.

2_ تغییر دما

یکی دیگر از دلایل ترک های سرامیکی تغییر دما است. بسیاری از سرامیک های موجود در بازار آب را جذب می کنند. اگر آب سرد به طور مداوم به سرامیک نفوذ کند، سرامیک خیلی سریع منجمد می شود. این یخ زدگی باعث ترک خوردن کاشی ها و شکستن سرامیک می شود. بنابراین اگر نیاز دارید سرامیک ها را در نزدیکی آب سرد قرار دهید، سرامیک های ضد آب را برای جایگزینی کاشی های شکسته بخرید.

3_مقاومت کاشی

سرامیک های ساخته شده برای کف دارای ظرافت و مقاومت متفاوتی نسبت به سرامیک های دیواری هستند.متأسفانه، برخی از تولید کنندگان کاشی از این مشکل آگاه نیستند و از کاشی های سرامیکی برای کف استفاده می کنند که در این صورت باعث آسیب کاشی می شود. سرامیک مورد استفاده در پوشش ظرافت بیشتری خواهد داشت. این سرامیک ها به مرور خرد می شوند و محو می شوند. برجستگی های کوچک را نیز نمی توان پوشش کف در نظر گرفت، زیرا در برابر وزن و سنگینی هیچ مقاومتی ندارد.